International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Југотон Литиум Рекордс
Град: 
Скопје
Адреса: 
ГТЦ 1 кат
Е-мејл: 
info@lithiumrecords.com.mk
Веб страна: 
http://www.lithiumrecords.com.mk
7%

Најстарата и најценета продавница за музичка опрема Југотон, која е под капата на Литиум рекордс, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезбедува специјален попуст од 7% на сите производи во Југотон, освен на влезните билети за концерти како во Македонија така и во странство.

Случајни Попусти
ISTYLE специјализирано претставништво за производите на APPLE - Скопје

Град: Скопје
Компанија: ISTYLE специјализирано претставништво за производите на APPLE - Скопје
Категорија: Компјутери
Попуст: 7%

TA Aриес - Битола

Град: Битола
Компанија: TA Aриес - Битола
Категорија: Туристички Агенции
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype