International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Intimissimi
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Максим Горки бр. 3, 1000 Скопје
Е-мејл: 
vesna.trajceva@nmtfashio.com
Категорија: 
Бутици
10%

Официјалната продавница за светски познатиот Италијански бренд за женска долна облека, Intimissimi, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедува попуст на сите производи од својата колекција. Попустот не важи за време на распродажба или во комбинација со други попусти.

Случајни Попусти
Бутици

Град: Скопје
Компанија: Бутик Zap Milano
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Издавачки центар и книжарница ТРИ

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница ТРИ
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype