International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Хостел Калонис
Град: Скопје
Адреса: Вардарска 5
Телефон: 077631832
Категорија: Хотели
10%

10% попуст на сите услуги во хостелот.

Случајни Попусти
Горица Трејд Бисер

Град: Скопје
Компанија: Горица Трејд Бисер
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype