International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Фризерско студио Лореал
Град: 
Скопје
Адреса: 
Кеј 13 Ноември ГТЦ 2 кат
Категорија: 
Фризери
20%

Фризерското студио Лореал за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедува специјален попуст од 20% на услугите во салонот.

Случајни Попусти
BackYard Lounge Bar

Град: Скопје
Компанија: BackYard Lounge Bar
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Бутик Quick SIlver

Град: Скопје
Компанија: Бутик Quick SIlver
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype