International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Горица Трејд Лептокарија
Град: Скопје
Адреса: Бул. Партизански Одреди 66
Телефон: 078219996
Веб страна: http://www.goricatrade.com.mk/
Категорија: Бутици
10%

Горица Трејд нуди 10% попуст на сите производи кои не се намалени, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC!

Случајни Попусти
Барови

Град: Битола
Компанија: Кафе бар Портал
Категорија: Барови
Попуст: 10%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype