International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Модно студио Донис
Град: 
Струмица
Адреса: 
Ул. Братство и единство ТЦ 2 кат, Струмица
Категорија: 
Бутици
10%

Модното и дизајнерско студио ДОнисод Струмица, за сите корисници нуди 10% од цената на готовите креации или од цената на специјално порачан производ. Попустот важи еднаш во текот на еден месец.

Случајни Попусти
3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Ресторани

Град: Битола
Компанија: Таверна Ел Греко
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype