International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
ДО РЕ МИ Јамаха
Град: 
Скопје
Адреса: 
Кеј Димитар Влахов бб, МКЦ, 1000 Скопје
Веб страна: 
http://www.doremi-yamaha.com.mk
Категорија: 
Музика
10%

Една од најголемите и најстарите специјализирани продавници за музичка опрема ДО РЕ МИ Јамаха, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедува 10% попуст на цената на музичките инструменти од гамата на Јамаха, при уплата во готово. Корисниците на картичките можат да го уживаат истиот попуст како во продавницата во Скопје, така и во двете продавници на ДО РЕ МИ Јамаха во Штип и Струмица.

Археолошкиот локалитет Стибера за сите ISIC, ITIC и IYTC корисници нуди специјален попуст на влезните билети.

Случајни Попусти
3 М Спорт - Куманово

Град: Куманово
Компанија: 3 М Спорт - Куманово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Хотел Вип Скопје

Град: Скопје
Компанија: Хотел Вип Скопје
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype