International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Coffee House Приказна
Град: Скопје
Адреса: Бул. Партизански одреди бр. 60 А/1Б (Лептокарија)
Телефон: 078885775
Категорија: Барови
10%

Кафе бар Приказна во срцето на Лептокарија нуди 10% попуст на сите производи.

Случајни Попусти
Клубови

Град: Битола
Компанија: Ноќен клуб - Инфинити
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

Барови

Град: Битола
Компанија: Кафе бар Портал
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype