International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кафе бар Камарите
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Ленинова бб, спроти театар Битола, Битола
Категорија: 
Барови
10%

Кафе барот Камарите, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезебдува специјален попуст од 10% на пијалоци и останати услуги.

Случајни Попусти
Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

АБЦ кафе бар

Град: Скопје
Компанија: АБЦ кафе бар
Категорија: Барови
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype