International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
кафе бар - Интермецо паб
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито бб, Битола
Категорија: 
Барови
10%

Кафе барот Интермецо паб, ги кани сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, на специјален попуст од 10% на пијалоците и останатите услуги.

Случајни Попусти
Галерии

Град: Прилеп
Компанија: Галерија на икони Прилеп
Категорија: Галерии
Попуст: Специјален

Градско Кино Милениум - Скопје

Град: Скопје
Компанија: Градско Кино Милениум - Скопје
Категорија: Кина
Попуст: 33%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype