International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кафе бар ИН
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито Бр. 65, Широк Сокак, Битола
Категорија: 
Барови
10%

Кафе барот ИН, лоциран во центарот на Битола, ги поканува сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, да го искористат специјалниот попуст од 10% на пијалоци и останати услуги. 

Случајни Попусти
3 M Фешн аутлет СЦ Борис Трајковски Скопје

Град: Скопје
Компанија: 3 M Фешн аутлет СЦ Борис Трајковски Скопје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Аурора турс

Град: Скопје
Компанија: Аурора турс
Категорија: Туристички Агенции
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype