International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Градско Кино Милениум - Скопје
Град: Скопје
Адреса: Кеј 13 Ноемри, секција 8, 2 кат
Телефон: 3120 389
Веб страна: http://www.kinomilenium.mk
Категорија: Кина
33%

ISIC Македонија и Градско Кино Милениум Скопје за сите корисници на ISIC и IYTC картичките обезбедува специјален попуст од 33% на цената на влезните билети. За повеќе информации обратете се на билетарата на кино Милениум.

Случајни Попусти
Сити фото - фото студио

Град: Скопје
Компанија: Сити фото - фото студио
Категорија: Фото
Попуст: 20%

BUG компјутери

Град: Скопје
Компанија: BUG компјутери
Категорија: Компјутери
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype