International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Слаткарница Стела
Град: 
Битола
Адреса: 
Васко Карангелески и Бул. 1ви Мај лок. 204, Битола
Категорија: 
Ресторани
10%

Стела, една од најпознатите слаткарници во Битола, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, обезбедува 10% попуст на сите производи и услуги.

Случајни Попусти
Аурора ресорт и спа 5*

Град: Берово
Компанија: Аурора ресорт и спа 5*
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

Емилијано - продавница за спортска опрема

Град: Скопје
Компанија: Емилијано - продавница за спортска опрема
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype