International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Calzedonia underwear
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Максим Горки бр. 3, 1000 Скопје
Е-мејл: 
snezana.ololovska@nmtfashion.com
Категорија: 
Бутици
10%

Интернационално познатиот бренд за долна облека Calzedonia, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC oбезбедува специјален попуст од 10% од цената на производите во својата колекција. Попустот не важи во случај на распродажба или комбиниран со други попусти.

Случајни Попусти
Училиште за странски јазици „Интеркултура“

Град: Скопје
Компанија: Училиште за странски јазици „Интеркултура“
Категорија: Едукација
Попуст: 10%

Југотон Литиум Рекордс

Град: Скопје
Компанија: Југотон Литиум Рекордс
Категорија: Музички Продавници
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype