International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Буре афим продукција - пица бар
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито, Битола
Категорија: 
Ресторани
5%

Буре афим продукција, една од најпознатите пицерии во Битола, обезебдува специјален попуст од 5% на своите специјалитети и останати услуги како и специјален попуст за време на летната сезона на плажата Градиште во Охрид.

Случајни Попусти
3 M фешн аутлет ТЦ Принц - Скопје

Град: Скопје
Компанија: 3 M фешн аутлет ТЦ Принц - Скопје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Антикварница

Град: Скопје
Компанија: Анима
Категорија: Антикварница
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype