International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Бубе студио Ин
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Никола Тримпаре бр. 10, 1000 Skopje
Веб страна: 
http://www.bubestudioin.com.mk
Категорија: 
Фризери
10%

Бубе студио Ин, познатото фризерско студио ги поканува сите корисници на ISIC,ITIC и IYTC да го посетат и да го добијат специјалниот попуст од 10% на цената на услугите кои студиото ги нуди за своите клиенти.

Случајни Попусти
Клубови

Град: Битола
Компанија: Ноќен клуб - Инфинити
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

Ресторани

Град: Битола
Компанија: Слаткарница Стела
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype