International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Бутик ТП Класик
Град: 
Велес
Адреса: 
Ул. Благој Ѓорев Бр. 79, Велес
Категорија: 
Бутици
5%

Бутикот ТП Класик од Велес, за сите корисници на ISIC картичките нуди специјален попуст од 5% и 10% на цената во зависност од видот на производите.

Случајни Попусти
Оптика

Град: Скопје
Компанија: Оптика Галерија
Категорија: Оптика
Попуст: 15%

ЈАТ Airways

Град: Скопје
Компанија: ЈАТ Airways
Категорија: Транспорт
Попуст: 29%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype