International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Бутик Acid Wear
Град: 
Скопје
Адреса: 
ГТЦ 1 кат, 1000 Скопје
Категорија: 
Бутици
3%

Еден од нашите најатрактивни бутици за алтернативна гардероба и слободен стил на изразување, Acid Wear за сите корисници на ISIC картичкте нуди 3% попуст на цената на своите производи.

Случајни Попусти
Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

3 М Спорт - Куманово

Град: Куманово
Компанија: 3 М Спорт - Куманово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype