International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кафе-ресторан Бастион
Град: Скопје
Адреса: Ул. Аминта Трети (Ленинова)
Телефон: 078/338043
Категорија: Барови
15%

Кафе-ресторан Бастион нуди 15% попуст на сите пијалоци и јадења во самиот локал за сите корисници на картичките ISIC, ITIC и ITYC. Попустот не важи за нарачки за носење или за достава.

Случајни Попусти
Музеи

Град: Прилеп
Компанија: Спомен дом на Блаже Конески - Небрегово
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

3 М Спорт - Струмица

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - Струмица
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype