International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Аурора турс
Град: 
Скопје
Адреса: 
Бул. Јане Сандански ТЦ 13 Ноември лок. 4, 1000 Скопје
Е-мејл: 
aurora@aurora.com.mk
Веб страна: 
http://www.aurora.com.mk

Аурора турс, најголемата туристичка агенција во Македонија, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, обезнбедува специјален попуст на сите свои аранжмани, програми, Work and travel сегментот како и на останатите услуги достапни за сите актуелни и потенцијални клиенти.

Случајни Попусти
3 М Спорт - Кавадарци

Град: Кавадарци
Компанија: 3 М Спорт - Кавадарци
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Оптика

Град: Битола
Компанија: Zeiss оптика
Категорија: Оптика
Попуст: 5%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype