International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Аурора ресорт и спа 5*
Град: Берово
Адреса: Ул. 3 бб Населба Туристичка, Берово
Телефон: 033550965
Е-мејл: booking@auroraresort.mk
Веб страна: http://www.auroraresort.mk
Категорија: Хотели

За компанијата: 

Најдобриот планински спа ресорт на Балканот за 2012 година. Наградата доволно говори за квалитетот на услугите и хотелот како целина. 

20%

Аурора ресорт и спа 5*, Берово, носител на нагрдадата Најдобар Планински Спа ресорт на Балканот за 2012 година, за сите носители на ISIC, IYTC и ITIC картичките, нуди специјален попуст од 20% на своите услуги -хотелски, ресторантски и услуги на фитнес и спа центарот.

Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Бутик Железничар
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

УРБАН Хостел

Град: Скопје
Компанија: УРБАН Хостел
Категорија: Хотели
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype