International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Афродита С центар за убавина
Град: 
Скопје
Адреса: 
Бул. Јане Сандански 113 А
Телефон: 
2448014
Е-мејл: 
afroditasuze@ymail.com
Веб страна: 
http://www.afrodita-s.com.mk
Категорија: 
Козметика
10%

ISIC Македонија и центарот за убавина Афродита С, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките нудат специјален попуст од 10% на услугите во двата центри лоцирани во населба Аеродром и на Водно.

Случајни Попусти
Бутици

Град: Струмица
Компанија: Модно студио Донис
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Училиште за странски јазици „Интеркултура“

Град: Скопје
Компанија: Училиште за странски јазици „Интеркултура“
Категорија: Едукација
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype