International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
ADAMS Shoes ТЦ СУМА Куманово
Град: Куманово
Адреса: ТЦ СУМА, 1300 Куманово
Телефон: 072 220 36
Е-мејл: kumanovo@adamsshoes.mk
Веб страна: http://www.adamsshoes.mk
Категорија: Чевли
10%

ISIC Македонија и ADAM'S Shoes во ТЦ СУМА Куманово за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедуваат 10% попуст на сите производи.

Случајни Попусти
Офис Плус - ГТЦ

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - ГТЦ
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Издавачки центар и книжарница Култура

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница Култура
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype