International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
АБЦ кафе бар
Град: Скопје
Адреса: бул. „Илинден“ бр. 96
Телефон: 023063622
Категорија: Барови
15%

15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ.

Случајни Попусти
Спорт

Град: Битола
Компанија: Extreme bike - специјализирана продавница
Категорија: Спорт
Попуст: 5%

Language planet Скопје

Град: Скопје
Компанија: Language planet Скопје
Категорија: Едукација
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype