International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Betty Barclay
Град: 
Скопје
Адреса: 
Рамстор, Веро-Центар
Веб страна: 
http://www.bettybarclay.com
Категорија: 
Бутици

За компанијата: 

Betty Barclay Group се залага за висок квалитет, модерност, супериорност и авторитет. Начин на живот кој е во комбинација на бизнисот и задоволството. За модерна жена која ужива во модата и женственоста.

Како една од водечките компании за женска облека во Европа, нашиот бенд Бети Беркли нуди атрактивен моден живот со висок потенцијал за идентификација.

10%

попуст во Веро Центар и Рамстор

Случајни Попусти
Офис Плус - Рузвелтова

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус - Рузвелтова
Категорија: Друго
Попуст: 7%

НУ Музеј на Македонската Борба

Град: Скопје
Компанија: НУ Музеј на Македонската Борба
Категорија: Музеи
Попуст: 50%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype