International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кино Рамстор
Град: 
Скопје
Адреса: 
Мито Хаџивасилев Јасмин бб
Веб страна: 
http://www.ramstore.com.mk
Категорија: 
Кина

За компанијата: 

Рамстор шопинг центарот е нешто повеќе од обичен трговски центар. Трговскиот центар е вистинско место за забава со пријатни кафетерии, фаст фуд, ресторани кои се сместени на простор од 25000 м2 заедно со неколку кино сали и просторија за забава на деца каде што може да се помине слободното време. Исто така во рамките на трговскиот има и безбеден паркинг, банка, салон за убавина, хемиско чистење, фото студио и многу други поволности кои ќе ги задоволува посетителите седум дена во неделата и 365 дена во годината.

30%

Попуст на влезници во кино Рамстор во деновите: Понеделник, Вторник и Среда.

Случајни Попусти
Национална установа Музеј на Македонија

Град: Скопје
Компанија: Национална установа Музеј на Македонија
Категорија: Музеи
Попуст: 30%

TA Aриес - Битола

Град: Битола
Компанија: TA Aриес - Битола
Категорија: Туристички Агенции
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype