International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
3 М Оутлет центар во СЦ Борис Трајковски Скопје
Град: Скопје
Адреса: СЦ Борис Трајковски, 1000 Скопје
Телефон: 3027-474
Е-мејл: office@3msport.net
Веб страна: http://www.3msport.net
Категорија: Бутици
10%

ISIC Македонија и 3 М Спорт за сите носители на ISIC картичките обезбедуваат 10% попуст на целокупниот асортиман на производи во продавниците и аутлети на 3 М спорт во Република Македонија.

Случајни Попусти
3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Фризери

Град: Скопје
Компанија: Фризерско студио Лореал
Категорија: Фризери
Попуст: 20%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype