International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
3 М Спорт - ТЦ Беверли Хилс
Град: Скопје
Адреса: ТЦ Беверли Хилс, 1000 Скопје
Телефон: 3232-474
Е-мејл: office@3msport.net
Веб страна: http://www.3msport.net
Категорија: Бутици
10%

ISIC Македонија и 3 М Спорт нудат 10% на целокупниот асортиман на производи во сите продавници и оутлети на 3 М во Македонија.

Случајни Попусти
Македонија Сообраќај

Град: Скопје
Компанија: Македонија Сообраќај
Категорија: Транспорт
Попуст: 10%

ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје

Град: Скопје
Компанија: ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype