International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Мегаспорт
Град: 
Скопје
Адреса: 
ГТЦ приземје, 1000 Скопје
Категорија: 
Спорт
20%

Една од најголемите и најзначајни компании во Македонија, во сегментот на спортот и спортската опрема, МЕГАСПОРТ, обезбедува одличен попуст од 20% на сите производи.

Случајни Попусти
My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Офис Плус – Битола

Град: Битола
Компанија: Офис Плус – Битола
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype